Páginas

martes, 27 de octubre de 2020

Programa del I EDUDRACS -encuentro virtual de intercambio de experiencias de aula de Geografía, Historia y Arte-

 (CAST/VAL)

Ya tenemos el programa del I EDUDRACS GHA, el encuentro virtual de intercambio de experiencias de aula de Geografía, Historia y Arte. Participamos docentes de la Comunidad Valenciana y del resto de España ¡Lo virtual tiene estas ventajas!



Os esperamos a todos/as el próximo martes día 3 de noviembre a las 18:30 horas en Meet de Google en el siguiente enlace:


Gracias por vuestro interés y bienvenidos a EDUDRACS GHA.



----------------------------------------------------------------
Bona vesprada.

Ja tenim el programa provisional (mancant alguna possible variació) del  I EDUDRACS, la trobada virtual d'intercanvi d'experiències d'aula de Geografia, Història i Art. Participem docents de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya ¡Allò virtual té certs avantatges!





Us esperem a tots i a totes el proper dimarts dia 3 de novembre a les 18:30 hores a Meet de Google en el següent enllaç:

Gràcies pel vostre interès i benvinguts a EDUDRACS GHA.

jueves, 15 de octubre de 2020

I EDUDRACS GHA (trobada online d'intercanvi d'experiències didàctiques / evento online de intecambio de experiencias didácticas)


(VAL/CAST)

Benvolguts/des companys/es:


A les darreres setmanes hem estat reunits i treballant per analitzar la situació actual i reinventar-nos al nostre objectiu de compartir experiències didàctiques, la nostra raó de ser. Per a això hem pensat en proposar-vos diverses iniciatives que tractarem de dur a terme durant el present curs escolar, evidentment totes obviant (de moment) la presencialitat i centrant el nostre esforç en esdeveniments online. Per aquest motiu, anem a proposar-vos una activitat que esperem que siga del vostre interès i a la qual vos convidem a participar com a ponents/pindolers o com a assistents.


A l'esdeveniment li hem anomenat I EDUDRACS GHA (adjuntem el cartell per al vostre coneixement i difusió entre els vostres companys/es) i serà un format similar al d'INNOBAR dels quals ja hem fet dues edicions. És a dir que les píndoles seran de màxim 10 minuts amb la intenció de donar a conèixer eixes experiències d’aula que sempre vos funcionen, la qual heu preparat amb cura, la nova que esteu provant, qualsevol iniciativa... Allò que vulgueu! 


Pot ser de qualsevol nivell d'ESO a Batxillerat i de qualsevol de les assignatures. T’ animes?


Envia'ns una proposta (un breu resum) a aquest correu i indica si vols ser un drac pindoler com la nostra mascota Edu el Drac (que vam presentar en societat el 9 d'octubre i que generosament ens ha dibuixat el gran Pedro Cifuentes) o pots ser simplement un assistent amb ganes de conèixer activitats que fem diàriament a les nostres aules, agafar idees, conèixer gent molt creativa... Creiem que pot quedar un esdeveniment molt interessant i que farem via tel·lemàtica el pròxim 3 de novembre de 2020 de vesprada (ja vos informarem més endavant de l'horari exacte i de l'enllaç per a la videoconferència)


També vos informem que hem estat reunits amb la Federació Espanyola de Professors d'Història i Geografia (FEPHG) per establir connexions, col·laboracions i altres coses. Actualment la Federació la composen quatre associacions de tota Espanya (Hespèrides d'Andalucia, l'Associació de Terol, la madrilenya -AMPHG- i nosaltres) i tenim moltes ganes de col·laborar i oferir als nostres associats activitats i formació exclusiva en la mesura de les nostres possibilitats. En properes dates us informarem de les iniciatives que estem treballant conjuntament.


I de moment res més. Estem a la vostra disposició en aquest correu o a les xarxes socials @AVPGHA i també al blog de l'Associació www.avpgha.blogspot.com


Va, animeu-vos a participar i seguim compartint.


Molt d'ànim amb aquest curs tan "especial". Som ací  per allò que necessiteu.


Adeu.


Txema


La nostra mascota Edu el Drac obra de Pedro Cifuentes @krisamparo

Edu el Drac, la nostra mascota dibuixada pel gran i generós Pedro Cifuentes @krisamparo

-----------------------------------------------------------------------

Estimados/as compañeros/as:

En las últimas semanas hemos estado reunidos y trabajando para analizar la situación actual y reinventarnos en nuestro objetivo de compartir experiencias didácticas, nuestra razón de ser. Para ello hemos pensado en varias iniciativas que trataremos de llevar a cabo durante el presente curso escolar, evidentemente todas obviando (de momento) la presencialidad y volcando nuestro esfuerzo en eventos on line. Por ese motivo, vamos a proponeros una actividad que esperemos que sea de vuestro interés y al que os invitamos a participar como ponentes/pildoreros o como asistentes. 

Al evento le hemos llamado I EDUDRACS (adjuntamos el cartel para vuestro conocimiento y difusión entre vuestros compañeros/as) y será un formato similar al de InnoBAR de los que ya hemos celebrado dos ediciones. Es decir que las píldoras serán de máximo 10 minutos con la intención de dar a conocer esa actividad que siempre os funciona, la que habéis preparado con esmero, la nueva que estáis probando... Lo que queráis. Puede ser de cualquier nivel desde ESO a Bachiller y de cualquiera de las asignaturas que impartimos.
¿Te animas?
Mándanos una propuesta (un breve resumen bastará) a este correo e indica si quieres ser un drac pildorero como nuestra mascota EDU el Drac (que presentamos en sociedad el 9 d'octubre y que generosamente nos ha creado el gran Pedro Cifuentes) o puedes ser simplemente un asistente con ganas de conocer actividades que hacemos a diario en nuestras aulas, coger ideas, conocer gente muy creativa... En fin, que creemos que puede quedar un evento muy interesante y que haremos vía telemática el próximo 3 de noviembre de 2020 a mitad de tarde (ya os informaremos más adelante del horario exacto y del enlace para la videoconferencia)

También os informamos de que hemos estado reunidos con las Federación Española de Profesores de Historia y Geografía (FEPHG) para establecer conexiones, colaboraciones y demás. Actualmente la federación la componen cuatro asociaciones de toda España (Hespérides de Andalucia, la Asociación de Teruel, la madrileña -AMPHG y nosotros) y tenemos muchas ganas de colaborar y ofrecer a nuestros asociados actividades y formación exclusiva en la medida de nuestras posibilidades. En próximas fechas os informaremos de las iniciativas sobre las que estamos trabajando conjuntamente.

Y de momento nada más. Estamos a vuestra disposición en este correo o en las cuentas de redes sociales @AVPGHA y también en el blog de la Asociación www.avpgha.blogspot.com.

Venga, animaos a participar y sigamos compartiendo.

Mucho ánimo con este curso tan "especial". Estamos aquí para lo que necesitéis.

Hasta pronto.

Txema