martes, 29 de octubre de 2019

I Reunió de treball #eDccss20

Bon dia companys i companyes.

Vos convoquem a la propera reunió de treball per a començar a disenyar i preparar la trobada nacional de profes (#eDccss20) de Geografia, Història i Art que es farà en València a finals de febrer de 2020. 

Ens reunirem al Centre de Cultura Contemporània del Carme demà dimecres 30 d'octubre vora les 18 hores.

Al cartel adjunt teniu la direcció exacta.

Vos demanem ajuda per organitzar aquest event on poden arribar a vindre més de 100 docents de tota Espanya. Volem fer unes jornades interessants i deixzar l'hospitalitat valenciana al nivell que es mereix. Ho intentarem. En aquesta reunió tractarem de aportar idees i opinions. Tot està per fer, així que si teniu alguna idea o proposta, ara és el moment.

Moltes gràcies. Vos mantindrem informats. 


(CASTELLÂ)

Buenos días compañeros/as.

Os convocamos a la próxima reunión de trabajo para empezar a diseñar y preparar el encuentro nacional de profesores (# eDccss20) de Geografía, Historia y Arte que se hará en Valencia a finales de febrero de 2020.

Nos reuniremos en el centro de Cultura Contemporánea del Carmen mañana miércoles 30 de octubre cerca de las 18 horas.

Al cartel adjunto tenéis la dirección exacta.

Os pedimos ayuda para organizar este evento donde pueden llegar a venir más de 100 docentes de toda España. Queremos hacer unas jornadas interesantes y dejar la hospitalidad valenciana al nivel que se merece. Lo intentaremos. 

En esta reunión trataremos de aportar ideas y opiniones. Todo está por hacer, así que si tienes alguna idea o propuesta, ahora es el momento.

Muchas gracias. Os mantendremos informados

No hay comentarios:

Publicar un comentario