lunes, 14 de diciembre de 2020

Vídeo del I Encuentro Virtual "Churros con Horchata" -Cómo sobrevivir al apocalipsis dando clase de Historia-

(CAST/VAL)

El pasado día 10 de diciembre realizamos el primer encuentro virtual "Churros con Horchata" en colaboración con la Asociación Madrileña de Profesores de Historia (AMPHG) que llevaba por título:


Para aquellos que no pudisteis asistir pero estáis interesados 
en este enlace podéis acceder al vídeo de la grabación del encuentro.

En casi dos horas de charla distentida y muy instructiva, alrededor de 33 profesores de toda España estuvimos departiendo sobre cómo sobrevivir a la docencia en tiempos de pandemia. Nos ayudaron a entrar en materia los tres "terapeutas" (Raquel Aliaga, Vicente Alemany y Jesús Martín) que en unos 20 minutos explicaron su propia experiencia y a partir de ahí surgió un interesante intercambio de pareceres, opiniones y realidades que nos sirvió a todos para desahogarnos, compartir nuestras soluciones, miedos, cuitas, interrogaciones, dudas, decisiones y aportaciones a esta situación pedagógica en la que nos encontramos.

Fui muy agradable e instructivo y a algunos se nos hizo corto, así que "amenazamos" con repetir la experiencia. Pero eso será ya en 2021, ahora a acabar el trimestre y descansar. 

Aprovechamos la ocasión para felicitaros las fiestas y enviaros nuestros mejores deseos para el próximo 2021.

FELIZ NAVIDAD

-------------------------------------------------------------------------------------------

El passat dia 10 de desembre vam realitzar la primera trobada virtual "Xurros amb Orxata" en col·laboració amb l'Associació Madrilenya de Professors d'Història (AMPHG) que portava per títol:

Per aquells que no vau poder assistir però esteu interessats 

en aquest enllaç podeu accedir al vídeo de l'enregistrament de la trobada.

Una xerrada distessa i molt instructiva. Al voltant de 33 professors de tota Espanya vam estar departint sobre com sobreviure a la docència en temps de pandèmia. Ens van ajudar a entrar en matèria els tres "terapeutes" (Raquel Aliaga, Vicente Alemany i Jesús Martín) que en uns 20 minuts van explicar la seua pròpia experiència. Posteriorment va sorgir un interessant intercanvi de parers, opinions i realitats que ens van servir tothom per desfogar-nos, compartint les nostres solucions, pors, penes, interrogacions, dubtes, decisions i aportacions a aquesta situació pedagògica en la qual ens trobem.

Va ser molt agradable i instructiu. Se'ns va fer curt, així que "amenacem" amb repetir l'experiència. Però això serà ja el 2021. Ara a acabar el trimestre i descansar. 

Aprofitem l'ocasió per felicitar-vos les festes i enviar-vos nostres millors desitjos per al proper 2021.

BON NADAL

No hay comentarios:

Publicar un comentario