martes, 26 de octubre de 2021

II Trobada "Xurros amb Orxata" -Taula redona al voltant de l'avaluació-

Benvolgudes i benvolguts companys i companyes.

Com ja vos informarem al darrer correu, el dimecres farem una interessant trobada online conjuntament amb la Associació Madrilenya de Professors de Història (AMPHG) al qual hem anomenat II Trobada Virtual Xurros amb Orxata. 



Anem a fer una trobada oberta a qualsevol professor, on line, on parlarem al voltant de l'avaluació i els seus mètodes, procediments, tipologia, debatre al voltant dels exàmens, novetats, noves tendències i altres possibilitats. Pensem que pot ser molt interessant, doncs tothom avaluem i sempre ve bé saber com ho fan la resta de companys.

Contarem amb la breu intervenció inicial de dos companys que aportaran la seua opinió i experiència: Manuel J. Fernández i Víctor G. Muñiz. Després donarem pasa a una taula redona on podreu preguntar, opinar, intervindre, aportar i en definitiva, compartir experiències i opinions, que com ja sabeu, és una dels principals objectius de la nostra Associació.




Salutacions.

Vos esperem al següent enllaç: 

Miércoles, 3 de noviembre · 18:00 – 19:00
Información para unirse a Google Meet
Enlace a la videollamada: https://meet.google.com/sus-muor-djr

Per favor, feu difusió amb els vostres contactes i companys de seminari. Quan més gent sigam, molt més interessant resultarà la trobada. 

Fins dimecres.

Pd. Aprofite per comunicar-vos que la propera assemblea general de Euroclio serà a Bolonia al 2022. Si algú està interessat que es pose en contacte amb nosaltres i li facilitarem molta més informació. 
----------------------------------------------------

Estimadas y estimados compañeros y compañeras.

Como os informamos en el último correo, el miércoles haremos un interesante encuentro online conjuntamente con la Asociación Madrileña de Profesores de Historia (AMPHG) al que hemos llamado II Churro con Horchata.

Vamos a hacer un encuentro abierto a cualquier profesor, on line, donde hablaremos en torno a la evaluación y sus métodos, procedimientos, tipología, debatir en torno a los exámenes, novedades, nuevas tendencias y otras posibilidades. Pensamos que puede ser muy interesante, pues todos evaluamos y siempre viene bien saber cómo lo hacen el resto de compañeros/as.

Contaremos con la breve intervención inicial de dos compañeros que aportarán su opinión y experiencia: Manuel J. Fernández y Víctor G. Muñiz. Después daremos paso a una mesa redonda donde podréis preguntar, opinar, intervenir, aportar y en definitiva, compartir experiencias y opiniones, que como ya sabéis, es uno de los principales objetivos de nuestra Asociación.

Saludos.

Os esperamos en el siguiente enlace:
Miércoles, 3 de noviembre · 18:00 – 19:00
Información para unirse a Google Meet
Enlace a la videollamada: https://meet.google.com/sus-muor-djr

1 comentario: