domingo, 16 de octubre de 2022

"EDUDRACS 2022" Jornada del profesorat de Geografia, Història i Art de la Comunitat Valenciana



El proper 5 DE NOVEMBRE DE 2022 farem la Trobada del Professorat de Geografia, Història i Art de la Comunitat Valenciana "EduDracs 2022" al Centre el Carme Cultura Contemporània de València ciutat. Ponències, comunicacions, tallers, LOMLOE, àmbits... Una bona oportunitat per retrobar-nos

Vols participar gratuitament a la Jornada? Vols compartir amb altres docents de Geografia, Història i Art experiències d'aula? Vols ajuda per a les programacions noves? Vols raonar al voltant d'educació?

INSCRIU-TE ací https://forms.gle/jVYbHj4UWDT6o75f8  

T'esperem


--------------------------(CASTELLÀ)------------------------------



El próximo 5 DE NOVIEMBRE DE 2022 haremos el Encuentro del Profesorado de Geografía, Historia y Arte de la Comunidad Valenciana "EduDracs 2022" en el Centro el Carmen Cultura Contemporánea de Valencia ciudad. Ponencias, comunicaciones, talleres, LOMLOE, ámbitos... Una buena oportunidad para reencontrarnos.


¿Quieres participar gratuitamente en la Jornada? ¿Quieres compartir con otros docentes de Geografía, Historia y Arte experiencias de aula? ¿Quieres ayuda para las nuevas programaciones? ¿Quieres razonar en torno a educación?


Te esperamos

No hay comentarios:

Publicar un comentario