miércoles, 3 de julio de 2024

Informació final de curs 23-24. Bon Estiu!

(VAL/CAST)

Benvolguts/des companys/es

Ja hem finalitzat el curs escolar i des de l'Associació, volem desitjar-vos unes meravelloses vacances per descansar, viatjar, llegir, gaudir o fer el que vulgueu, que vos ho heu guanyat.

Han estat uns mesos finals molt intensos i hem deixat algunes cosetes pendents, com ara els concursos de podcast, auques i fotografia, que intentarem actualitzar i resoldre aquest estiu.

El proper setembre convocarem la nostra assemblea anual per fer balanç del curs anterior i plantejar les línies d'acció de l'Associació de cara al curs següent. Us avancem que tenim intenció de:
  1. convocar "Edudracs 2024" la III Trobada Autonòmica del Professorat de Geografia, Història i Art. Ens agradaria que fora a la província de Castelló aquesta vegada i estem treballant en la recerca d'una seu. Si algú teniu alguna idea/proposta, vos agrairíem que ens ho comunicareu el més aviat possible.
  2. continuar avançant en la nostra relació amb Euroclio i les diferents institucions educatives europees. El 2023-24 hem participat activament (les cròniques i els articles de les diferents experiències les teniu disponibles al blog de l'Associació).
  3. plantejar-nos novament la possibilitat de sol·licitar un projecte Erasmus+
  4. resoldre els concursos convocats i lliurar els premis corresponents.
  5. participar activament a la Trobada de Docents de Ciències Socials #edccss25 que se celebrarà a Albacete.
  6. altres iniciatives que segur aniran sorgint.
Vos emplacem doncs per a després de les vacances. Estem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que necessiteu o qualsevol iniciativa que vulgueu plantejar. Una salutació afectuosa i fins al proper curs.

Bones Vacances.


--------------------------------------------------------

Estimados/as compañeros/as


Ya hemos finalizado el curso escolar y desde la Asociación, queremos desearos unas estupendas vacaciones para descansar, viajar, leer, disgfrutar o hacer lo que queráis, que os lo habéis ganado. 

Han sido unos meses finales muy intensos y hemos dejado algunas cosillas pendientes, como los concursos por ejemplo de podcast, aucas y fotografía, que trataremos de actualizar este verano. 

El próximo septiembre convocaremos nuestra asamblea anual para hacer balance del curso anterior y plantear las líneas de acción de la Asociación de cara al siguiente curso. Os avanzamos que tenemos intención de: 
  1. convocar "Edudracs 2024" la III Trobada Autonòmica del Professorat del Geografia, Història i Art. Nos encantaría que fuera en la provincia de Castellón esta vez y estamos trabajando en la búsqueda de una sede. Si alguno tenéis alguna idea os agradeceriamos que nos lo comunicarais. 
  2. seguir avanzando en nuestra realción con Euroclio y las diferentes instituciones educativas europeas. En 2023-24 hemos participado activamente (las crónicas y los artículos de las diferentes experiencias las tenéis disponibles en el blog de la Asociación).
  3. plantearnos de nuevo la posibilidad de solicitar un proyecto Erasmus+
  4. resolver los concursos convocados y entregar los premios correspondientes. 
  5. participar activamente en el Encuentro de Docentes de Ciencias Sociales #edccss25 que se celebrará en Albacete.
  6. otras iniciativas que seguro irán surgiendo. 
Os emplazo pues para después de las vacaciones. Estamos a vuestra disposición para cualquier cosa que necesitéis o cualquier iniciativa que queráis plantear. Un saludo afectuoso y hasta el próximo curso. 

Felices Vacaciones.



No hay comentarios:

Publicar un comentario