martes, 23 de noviembre de 2021

Events i taules redones interessants / Eventos y mesas redondas interesantes

(VAL/CAST)

El proper dijous 25 de novembre hem estat convidats a una taula redona a la Facultat d'Educació d'Albacete per la Universitat de Castella la Manxa. Explicarem junt als membres de les associacions andalusa i madrilenya, la tasca que estem intentant dur a terme des de les associacions del professorat al voltant de l'ensenyament de la Geografia, la Història i la Història de l'Art. Vos adjunte la informació per si és del vostre interés i vullguereu asistir.




Per altra banda també vos adjunte la informació que ens ha arribat al voltant d'unes conferències a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau de València que giren en tron al paper de la dona a la guerra civil espanyola. 



------------------ (CAST)-----------------------------

El próximo jueves 25 de noviembre hemos sido invitados a una mesa redonda en la Facultad de Educación de Albacete por la Universidad de Castilla la Mancha. Explicaremos junto a los miembros de las asociaciones andaluza y madrileña, la tarea que estamos intentando llevar a cabo desde las asociaciones del profesorado en torno a la enseñanza de la Geografía, la Historia y la Historia del Arte. Adjunto la información por si es de su interés y quiera asistir.

Por otra parte también os adjunto la información que nos ha llegado en torno a unas conferencias en el Aula Magna del Centro Cultural La Nau de Valencia que giran en torno al papel de la mujer en la guerra civil española.

No hay comentarios:

Publicar un comentario